Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Делегація громади відвідала Веселівську ОТГ

Делегація громади відвідала Веселівську ОТГ

Представники громади 09 вересня 2017 року привітали  Веселівську ОТГ з другою річницею та 205-річницею села. Велика подяка депутатам Великобілозерської сільської ради Троню Івану Андрійовичу,Тендеренко Юрію Петровичу,Пастернаку Сергію Олександровичу за надану можливість відвідати Веселівську громаду

10:47 11.09.2017

Новини спорту

Новини спорту

Цими вихідними пройшли перші матчі футбольного Кубку серед об’єднаних територіальних громад Запорізької області за підтримки програми "U-LEAD з Європою" (Південно-Східний ХАБ). Футбольний кубок започаткований в рамках Концепції розвитку спортивної інфраструктури ОТГ Запорізької області, яка розроблена Запорізьким ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування», і є першим подібним турніром в Україні. Матчі відзначилися результативністю, а мешканці громад змогли на власні очі побачити великий футбол за участю своїх команд. Кубок розпочався зі стадії 1/8 фіналу. Передбачається по дві гри на кожній стадії та фінальний матч на центральному футбольному стадіоні Запорізької області – «Славутич-Арена». Ініціативність громад по участі в турнірі та позитивний резонанс серед мешканців свідчіть про те, що спорту в громадах бути і бути спорту найвищого рівня! Результати всіх матчів додаються 1. Оріхівська ОТГ - Приморська ОТГ 2:0, 2. Воскресенська ОТГ - Комиш-Зорянська ОТГ 1:2 3. Біленьківська ОТГ - Гірсівська ОТГ 0:3 4. Долинська ОТГ - Веселівська ОТГ 1:4 5. Таврійська ОТГ - Осипенківська ОТГ 3:0 6. Берестівська ОТГ - Гуляйпільська ОТГ 1:2 7. Павлівська ОТГ - Великобілозерська ОТГ  2:2 8. Широківська ОТГ - Водянська ОТГ 3:0.   Інформація : Запорізький ВП "Центр розвитку місцевого самоврядування"

14:14 05.09.2017

Прес-тур Запорізьких ЗМІ до Веселівської та Великобілозерської ОТГ

Прес-тур Запорізьких ЗМІ до Веселівської та Великобілозерської ОТГ

Продовжуючи системну роботу щодо висвітлення в ЗМІ успіхів громад Запорізької області, 21 серпня Запорізький ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» організував прес-тур для журналістів області до Веселівської та Великобілозерської ОТГ. Журналісти мали змогу ознайомитися з особливостями управління в цих громадах, їх ключовими проектами соціально-економічного розвитку.  Представники Запорізьких ЗМІ були вражені відмінностями та своєрідністю громад. Дві фактично полярні території. Веселівська ОТГ – сформована в 2015 році навколо районного центру, в якій переважають проекти міського характеру. Всі багатоквартирні будинки створили ОСББ, а структурі владного апарату громади можуть позаздрити міста обласного підпорядкування. У голови громади є окремий заступник та структурний підрозділ, що займається написанням розвиткових проектів та взаємодією з міжнародними організаціями донорами. Це вже сьогодні приносить свої плоди. Яскравий приклад перемога в конкурсі зі створення сучасного європейського Центру надання адміністративних послуг, який в найближчому часі почне свою роботу в громаді.

20:57 02.09.2017

ПОДЯКА СПОНСОРАМ СВЯТА

ПОДЯКА СПОНСОРАМ СВЯТА

Святкові зходи до Дня Незалежності України проходили при підтримці небайдужих мешканців нашої громади:

14:23 28.08.2017

Краса української пісні

Краса української пісні

Красою української пісні всіх зачарували гості свята – вокальний колектив «Козацька родина» при Всеукраїнській Запорізькій громаді «Братство козаків» та фольклорний колектив «Білозерчаночка» районного будинку культури. Зі сцени лунами українські пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності району.

14:13 28.08.2017

Вітання сільського голови з Днем незалежності України

Вітання сільського голови з Днем незалежності України

Великобілозерський сільський голова    привітав односельців  з визначною подією для всіх українців та висловив слова надії на мир та подальший розвиток нашої Батьківщини.  Всі присутні хвилиною мочання вшанували пам'ять видатних синів та дочок України, які поклали за її незалежність свої життя. Односельцям, які вносять великий вклад у розбудову білозерського краю та своєю працею прославляють його, було вручено  відзнаки від Запорізької обласної ради, районної адміністрації, районної ради та  Великобілозерської сільської ради. Великобілозерський сільський голова вручив подяки та медалі «За оборону рідної держави»   воїнам-односельцям, які боронили цілісність та суверенітет нашої Батьківщини на сході  України.

13:24 28.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора