A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Прес-тур Запорізьких ЗМІ до Веселівської та Великобілозерської ОТГ

Дата: 02.09.2017 20:57
Кількість переглядів: 537

Продовжуючи системну роботу щодо висвітлення в ЗМІ успіхів громад Запорізької області, 21 серпня Запорізький ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» організував прес-тур для журналістів області до Веселівської та Великобілозерської ОТГ. Журналісти мали змогу ознайомитися з особливостями управління в цих громадах, їх ключовими проектами соціально-економічного розвитку. 
Представники Запорізьких ЗМІ були вражені відмінностями та своєрідністю громад. Дві фактично полярні території. Веселівська ОТГ – сформована в 2015 році навколо районного центру, в якій переважають проекти міського характеру. Всі багатоквартирні будинки створили ОСББ, а структурі владного апарату громади можуть позаздрити міста обласного підпорядкування. У голови громади є окремий заступник та структурний підрозділ, що займається написанням розвиткових проектів та взаємодією з міжнародними організаціями донорами. Це вже сьогодні приносить свої плоди. Яскравий приклад перемога в конкурсі зі створення сучасного європейського Центру надання адміністративних послуг, який в найближчому часі почне свою роботу в громаді.

З іншого боку Великобілозерська громада, яка була створена в 2017 році в форматі район-громада. Тут свої виклики, та свої управлінські рішення. Громада сконцентрована на розвитку аграрної сфери. Серед досягнень є те, що значна частина сільгосп земель тут має зрошування. А головним завданням голова громади бачить сталий та рівномірний розвиток всіх населенних пунктів своєї ОТГ.
Фото без описуФото без описуФото без опису
    Інформація : Запорізький ВП "Центр розвитку місцевого самоврядування"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора