A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено семінар-тренінг на тему: «Протидія булінгу

Дата: 21.01.2019 14:01
Кількість переглядів: 804

      Фото без опису

Фото без опису

Булінг – це специфічна форма агресивної поведінки, коли учень повторно чи постійно зазнає негативних дій з боку одного чи більше інших учнів. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Під час зимових  канікул в Великобілозерському   НВК №1 17 січня  було проведено психолого-педагогічний семінар-тренінг на тему: «Протидія булінгу. Попередження жорстокості та насильства».Метою тренінгу було визначення поняття «булінг», «шкільний булінг», «насилля»; оптимізацію стосунків у шкільному середовищі, недопущення випадків булінгу (насильства), вироблення системи дій при виникненні булінгу в освітньому закладі.
Під час тренінгу були використані такі вправи: «Привітання», «Хто зайвий», «Яблуко», «Казка про Скріпочку» тощо. Опрацьовано матеріал «Булінг в школі: причини, наслідки, відповідальність». Педагоги виробили рекомендації  та пам’ятки для учнів, вчителів, батьків при виявленні випадків насилля.
Всі учасники брали активну участь у психолого-педагогічному тренінгу і поповнили свій багаж знань цікавою і корисною інформацією, яку зможуть використати у своїй подальшій педагогічній діяльності та отримали буклет з порадами протистояння булінгу.          

                                                                                                                                                                             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора