A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

УВАГА! оголошення.

Дата: 21.05.2018 14:10
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Увага!

Право на звернення є важливим конституційно-правовим засобом захисту та однієї з організаційно-правових гарантій дотримання прав і свобод громадян.

Тому забезпечення всебічного та об’єктивного розгляду звернень громадян, поновлення законних прав та інтересів громадян на сучасному етапі є одним із пріоритетних завдань органів прокуратури України.

Ефективним інструментом реалізації права громадян на звернення до органів прокуратури для  реального поновлення їх  порушених прав, у тому числі через неефективність роботи місцевих прокуратур, залишається звернення громадян у відділах місцевих прокуратур сільської місцевості в режимі відеоконференції на поточний рік.

Відповідно до графіку прийому громадян в режимі відеоконференції буде здійснюватись у приміщеннях Кам’янсько-Дніпровського, Василівського, Михайлівського відділів Енергодарської місцевої прокуратури кожний третій понеділок місяця о десятій годині. Найближчий прийом відбудеться 21.05.2018.

У разі необхідності звернутися до прокурора області особисто, громадяни можуть заздалегідь записатися на прийом, повідомивши свої дані та суть питання за телефоном Кам’янсько-Дніпровського, Василівського, Михайлівського відділів Енергодарської місцевої прокуратури (238) 2-33-29; (275) 7-26-03; (06132) 2-04-49 відповідно.

В день прийому необхідно зі зверненням з’явитись до відповідного відділу місцевої прокуратури для спілкування з прокурором області в режимі відео конференції, при собі мати паспорт або інший документ, який засвідчує особу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора