A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Бійцівський клуб «Атака» м. Енергодар

Дата: 14.05.2018 08:38
Кількість переглядів: 659

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???»???± ?°???°???° ?????µ?????????°??

Бійцівський клуб «Атака» м. Енергодар

Олексій Вікторович має великий спортивний  та тренерський досвід, почав спортивне життя з раннього дитинства, пройшов шлях від маленького спортсмена, займаючись вільною боротьбою, до одного з ведучих спеціалістів в області бойових єдиноборств Малої Азії в Україні та країнах Східної Європи. Показником його заслуг є неодноразова участь Фурманова О. В. в складі судейської колегії на Чемпіонатах Європи і Світу, проведення судійсько-тренерських семінарів, майстер-класів, як в Україні, так і в інших країнах

Бійцівський клуб «АТАКА» був заснований 10 січня 2001 р. Спеціалізується на бойових єдиноборствах малої Азії, де основними напрямками є Тайський бокс  «Муай Тай», Кхмерський бокс «Кун Кхмер», «Бокатор» та Бірманський бокс «Летхвей». Спортсмени в клубі розподілені на вікові групи 4-7років, 8- 11 років, 12- 15 років, 16 років та старше. Також є група здоров’я для дорослих та група самозахисту для жінок 25 років та старше.  

Щоб показати свою майстерність, спортсмени беруть участь в змаганнях по всій території України. Це змагання між містами, областями, Чемпіонати та Кубки України. На змагання клуб виїздить великою командою по 15-20 чоловік і тому клуб знаходиться в трійці лідерів. Є в клубі і спортсмени, які входять до збірних команд України з різних федерацій Кікбоксінгу, К-1, Тайського, Кхмерського, Бірманського боксу. Ці спортсмени завжди достойно захищають честь України на Європейських та Міжнародних рингах.

Ласкаво просимо до бійцівського клубу «АТАКА»!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора