A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Почесне ІІІ місце в Чемпіонаті світу по кікбоксінгу та тайському боксу ISKA

Дата: 11.05.2018 14:40
Кількість переглядів: 1469

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

В Києві відбувся Чемпіонат Світу по кікбоксінгу та тайському боксу ISKA 2018 р.

  В чемпіонаті  взяли  участь близько 800 спортсменів із 34 країн світу.

Високий рівень організації чемпіонату та підготовки Української збірної вразили всіх присутніх тренерів, суддів, спортсменів.

  В складі збірної України в розділі – Тайський Бокс, взяв участь спортсмен із м. Енергодар, учень другого курсу ліцею,    багаторазовий чемпіон з Тайського боксу, кхмерського боксу, кікбоксінгу К 1, вихованець добре відомого в місті тренера Олексія Фурманова (старшого) ЗАЙЧЕНКО  ВЛАДИСЛАВ. Із-за серйозної травми довгий час він не міг займатися та брати участь у змаганнях, але сила духу з ранніх років привита його тренером  Олексієм Фурмановим  повернула Влада в ряди спортсменів.  На Чемпіонаті Світу по кікбоксінгу та тайському боксу ISKA 2018 р.      Зайченко В. отримав травму коліна й не зміг продовжити участь в Чемпіонаті та зайняв почесне  ІІІ місце.    

 З кінця серпня  - початку вересня в с. Велика Білозерка буде працювати секція тайського боксу. Владислав Зайченко буде молодшим тренером та продовжить традицію – виховувати чемпіонів міжнародного класу на Білозерській  землі. Заняття будуть проходити під егідою клубу «АТАКА»   м. Енергодар,  взаємодії з сільським головою, для виховання гідних спортсменів, прославляючи   Великобілозерську громаду.            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора