A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

велопробіг

Дата: 10.05.2018 15:41
Кількість переглядів: 564

Великобілозерська громада вперше організувала спільний вело та автопробіг «Єдність в ім.» я ПЕРЕМОГИ» на честь пам’яті захисників Батьківщини різних поколінь, загиблих серед мирного населення.

З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,  07 травня 2018 року, у Великобілозерській громаді проведено об'їзд пам'ятників, меморіальних комплексів, обелісків та братських могил за участю ветеранів Другої світової війни, учасників АТО,воїнів –афганців,молоді,педагогічних працівників, працівників закладів культури, учнів загальноосвітніх закладів, професійного ліцею, депутатів сільської ради.

Вело та автопробіг проходив за чотирма маршрутами. Діти одночасно виїхали від братських кладовищ загиблим воїнам з с.Гюнівка, с.Новопетрівка, від пам'ятника загиблим воїнам, що на території ТОВ «Агрофірма ім. Ватутіна», та від братської могили, яка розташована на території ТОВ ім. А. Суворова. На фінішній прямій, біля Братської могили в центрі села, відбувся урочистий мітинг.

Учасниками велопробігу створено панно з 18 маків ,які символізують 18 Братських могил та кладовищ у громаді, вшановано пам'ять полеглих у війні покладанням квітів до пам'ятників загиблим воїнам та хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора