A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

У Запорізькій області шахраї від імені облдержадміністрації просять перерахувати гроші на благодійні рахунки

Дата: 16.07.2017 14:43
Кількість переглядів: 490

Зловмисники звертаються до керівників підприємств і пропонують перерахувати гроші на рахунки різних благодійних організацій. Зібрані кошти обіцяють спрямувати на потреби бійців  або ж на оздоровлення дітей учасників АТО. Псевдоблагодійники діють від імені керівництва облдержадміністрації.

За словами першого заступника голови ОДА Дмитра Давтяна, лише вчора йому стало відомо щонайменше про п'ять таких випадків. У такий шахрайський спосіб «благодійники» вже заволоділи десятками тисяч гривень.

Керівництво області вкотре заявляє, що ніколи не оголошувало збір коштів.

Облдержадміністрація в черговий раз звернулась до ГУНП у Запорізькій області з проханням вжити всіх передбачених чинним законодавством  заходів щодо припинення злочинної діяльності, а також встановлення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Облдержадміністрація звертається до всіх громадян, очільників підприємств регіону, керівників комунальних підприємств з проханням у жодному разі не перераховувати гроші на сумнівні рахунки і, отримавши інформацію про збір коштів на начебто благодійні цілі, одразу телефонувати до правоохоронних органів.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора